חביתת עשבי תיבול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
מה אפשר לעשות מ-2 ביצים וכמה עשבים ירוקים? הרבה! למעשה, ניתן לעשות חביתת עשבי תיבול, טעימה, מזינה ומהירה.
חביתת ירק. צילום:cc by hiroohi
מצרכים:
2 ביצים
1 כף חלב
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
4-5 עלי תרד טרי קצוץ דק
1 שן שום
2 כפות לערך של תערובת עשבי תיבול קצוצים: כוסברה, פטרוזיליה ונענע
אופן ההכנה:
1. יש לטרוף את הביצים עם החלב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
2. לחמם על המחבת כפית שמן קנולה (רצוי על מחבת טפלון) להוסיף את התרד ולאדות למשך 5 דקות. צרפו את הבצל, השום ואת עשבי התיבול. צננו קצת את התערובת וערבבו לתוך הבלילה.
3. שפכו את הבלילה על המחבת עד שהצד התחתון של החביתה יזהיב. הפכו את החביתה והזהיבו גם את הצד השני.

בתאבון!

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

תנו קפיצה

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-12,000 חברים.