הלחימה בהשמנה עולה מדרגה. אחרי ש-2 מתוך 3 אנשים בארה"ב מוגדר כשמן, הגברת הראשונה מישל אובמה יוצאת בקמפיין נוסף להעלאת המודעות, והפעם: באמצעות בתי הכנסת ומרכזי הדת השונים הפזורים ברחבי ארה"ב.

כמעט ואין אדם ביקום ללא אמונה. האמונה קשורה בחינוך מסוים אותו קיבל האדם. עכשיו, הגברת הראשונה מישל אובמה מנסה ומשתמשת באסטרטגיה חדשה בה היא משתמשת באמונת האדם. אחרי שכבר יצאה בקמפיין ( LET'S MOVE )שמטרתו לעלות את המודעות להשמנה בכלל ולהשמנת ילדים בפרט, היא יוצאת בקמפיין נוסף בו תפעל להעלאת המודעות דרך אנשי הדת ומקומות התפילה. נשמע לא הגיוני? לא אצל מישל אובמה. המטרה שלה היא להגיע לקהל רחב ככל האפשר באמצעות מקומות דת כמו כנסיות, מקדשים וכן…גם דרך בתי כנסת ברחבי ארה"ב.
החל ממחר יפעלו ארגונים מבוססי אמונה מכל הסוגים ויתחיל מסע חדש להפחתת ההשמנה בקרב הילדים שיקרא: "בואו נזוז – אמונה וקהילה". זה היה בוקר מרגש עבור מנהיגי הקהילות הדתיות בלוס אנג'לס אשר קיבלו את ההכרזה בברכה וברצון לשיתוף פעולה מלא. ראשי הארגונים עוד הוסיפו כי זהו הדבר הנכון ביותר לעשות בהתחשב במצב ההשמנה הנוראי בו מצויה אמריקה. האם זה הפתרון שעשוי להוביל למיגור תופעת ההשמנה בארה"ב? האם באסטרטגיה זו ישתמשו גם כאן בישראל?