עוגת גבינה דלת קלוריות

עוגת גבינה דלת קלוריות: מתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

בניגוד למרבית עוגות הגבינה עתירות השומן והסוכר. קבלו גרסה קלה, דלת קלוריות ולא פחות טעימה.

12 מנות, 120 קלוריות למנה

עוגת גבינה דלת קלוריות. צילום: cc by -fred_v

מצרכים:

3 גביעי גבינה לבנה רכה 5% שומן
3 ביצים
1/3 כוס סוכר
1 גביע אשל
20 שקיות אבקת ממתיק מלאכותי
3 כפות קמח תופח
1 שקית וניל
קליפת לימון מגורדת
תותים לקישוט

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות צלזיוס.
2. מקציפים את חלבוני הביצה עם הסוכר והממתיק.
3. מוסיפים לקצף את החלמונים, חצי מכמות הגבינה וחצי גביע אשל.
4. מערבבים את הקמח עם יתרת האשל והגבינה, מוסיפים את אבקת הווניל וקליפת הלימון המגורדת ומוסיפים
לתערובת הראשונה.
5. משמנים קלות תבנית אפייה מטפלון, ואופים 10 דקות. אחר כך מורידים ל-170 מעלות צלזיוס, ואופים עוד
45 דקות.
6. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר בתנור. מקשטים בפלחי תות.

בתאבון!

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

תנו קפיצה

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-12,000 חברים.