סלט אבוקדו וטופו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
ביפנית קוראים לטופו "בשר השדות". הטופו עשיר בחלבון, נראה כמו גבינה, דל קלוריות ונתרן. קבלו מתכון מהיר להכנת סלט אבוקדו וטופו.
בכמה מילים על הטופו
הטופו הינו סויה מעובד. צורתו כמו גבינה , מופיע כגוש לבן בדרגות רכות שונות. אין לטופו טעם, וביפנית נקרא "בשר השדות" כמו כן מכונה "גבינת סויה" . הטופו עשיר בחלבון , דל בקלוריות (60-90) קלוריות ל-100 גרם, לעומת כ – 200 קלוריות לעוף (100 גרם). דל בשומן 3%-4% לעומת 12% בעוף. נטול כולסטרול לעומת 90 מ"ג בבשר עוף. דל בנתרן , וחסר לקטוז. וחשוב מכל, הטופו עשיר בסידן , בברזל, ובויטמין B ו-E.
אבוקדו וטופו: צילום: cc by avlxyz
רכיבים:
2 אבוקדו רכים
200 גרם טופו
3 כפיות בצל ירוק קצוץ
1 כף מיונז
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:

יש למעוך את האבוקדו עם הטופו והמיונז, להוסיף את יתר החומרים ולערבב.

בתאבון!

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

עקבו אחרינו

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-13,000 חברים.