מתכון: סלט רצועות עוף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

יום חמים, אין חשק לארוחה חמה, אפשר לצנן זאת עם סלט רצועות עוף עם לבבות חסה, מנגו, פיסטוק ועוד. מהיר וקל. המתכון המלא.

החומרים:

כ- 400 גר' רצועות עוף צלויות ברוטב טריאקי או רוטב סויה + שמן שומשום קלוי מכבישה קרה או שמן זית.

1 מנגו גדול ובשל מזן "מאיה".

1 קופסה תירס גמדי. לחתוך את הקלחים לפרוסות בעובי של כ- 2 ס"מ

2 גבעולי סלרי חתוכים לחתיכות באורך כ-2 ס"מ

1 חופן עלי סלרי חתוכים לפיסות עבות

2-3 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות של כ- 2-3 ס"מ

1 תפוח ירוק מזן גרנד סמיט, חתוך לגפרורים דקים באורך של כ- 4 ס"מ

1 לב חסה צעיר ורענן, סחוט וחתוך לפיסות גדולות.

1 חופן קטן של פיסטוק ירוק

2-3 כפות גרעיני דלעת לא קלויים, רו גרעיני חמניה לא קלויים

3-4 כפות זרעי רימונים (בעונה)

לתיבול:

שמן שומשום קלוי מכבישה קרה + רוטב סויה ללא חיטה (תמרי, קיקומן וכו').

או שמן זית איכותי + שמן סויה

או כ- 10 גר' גינג'ר טרי כתוב

ו- שבבי סלק טרי

מעט מלח, מעט פלפל לבן.

להגשה:

עם קרקרים משיפון מלא וגרעינים,

או

ליד קערית כומסת, אורז מלא, קינואה, דוחן וכו'.

או

פריכיות אורז מלא, פריכיות מכוסמת ואורז, פריכיות אורז + שיבולת שועל וכו'.

שיהיה בתאבון וספרו איך יצא לכם.

מאת: מאיה נוריאלי – הרזיה הוליסטית בריאה ומאוזנת בכיף.

לאתר של מאיה

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

תנו קפיצה

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-12,000 חברים.