כנס אוכלים בריא 2

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram


כנס התזונה היחיד המשלב סדנאות מעשיות לבישול בריא

לנוכח ההצלחה של הכנס "אוכלים בריא" הראשון, ממשיכה הוצאת ספרי הבריאות "פוקוס" ביחד עם פורטל התזונה Eatwell וערוץ הבריאות  מקבוצת ענני תקשורת במסורת "אוכלים בריא"– כנס התזונה והבישול הבריא. הכנס יערך ביום שישי ה-21 במאי בתיאטרון גבעתיים בין השעות 09:00-15:30. זהו הכנס היחיד בארץ המשלב הרצאות על תזונה לצד סדנאות מעשיות של בישול בריא ומציג תכנים לא ממומנים. הצלחת הכנס הראשון התבססה על שני מרכיבים עיקריים – שיתוף פעולה מפרה עם בכירי המומחים בישראל בתחום התזונה לצד היכרות מעמיקה עם ציבור שוחרי הבריאות בארץ ואכן הקהל הצביע ברגליים וכל הכרטיסים להרצאות הכנס הראשון אזלו שבועיים לפני קיומו.

ממשיכים את המסורת

המעבר לתזונה בריאה אינה עוד טרנד חולף, יותר ויותר אנשים מהמיינסטרים הישראלי מחפשים מוצרים בריאים יותר על מדפי הסופרמרקטים. נתון זה מוכר היטב לתעשייה והיא מגיבה בהתאם. אך יש לזכור שהיכולת לבחור מזון בריא מחייבת ידע ולימוד מעמיק. הכנס "אוכלים בריא" נוצר מתוך כוונה להביא לקהל הרחב ידע איכותי ואמין שלא נולד מתוך האינטרסים של החברות השונות .

לדברי בן יקיר, מנכ"ל פורטל התזונה Eatwell:

בן יקיר: מנכ"ל הפורטל

"ההתרגשות לאחר הכנס הראשון עדיין לא פגה, כמות הפרגון ושביעות רצון הקהל עדיין מחממות את הלב ומתוך כך אני נרגש בעשייה של הכנס אוכלים בריא 2.  העלאת מודעות הציבור לחשיבותה של תזונה בריאה היא המטרה העומדת לנגד עיניי ומתוך כך המחויבות לתכנים אמינים מחדשים ומהנים. הקשר העמוק שיש לנו, היזמים, עם עולם התזונה הבריאה בישראל הוא קשר כמעט משפחתי ואני שמח מאוד על שיתוף הפעולה הנרחב שאני זוכה לו. שיתוף פעולה זה יחד עם עבודה קשה מבטיח כנס שני, מחדש מעורר וסוחף".

לדברי  ד"ר שאול טל, מנכ"ל הוצאת פוקוס:
"הבעיה הגדולה שאנו ניצבים בפניה היא ההגדרה מהו אוכל בריא באמת, מפני שלרובינו אין את הכלים לבחון את המידע המגמתי שמקורו בחברות המזון. ההצלחה של הכנס הראשון מעידה על הרצון הרב של הקהל להיחשף למידע אחר על מזון בריא. אני יכול להבטיחכם נאמנה שגם כנס "אוכלים בריא" מס' 2 יחשוף אתכם לאמיתות חדשות על תזונה בריאה, שישנו את אמונותיכם ויפיחו בכם תקווה להתחדשות".

אוכלים בריא 2

הנושאים והמרצים:

  • כיצד לבחור בצורה מושכלת את המזון שאנו צורכים – מרצה ד"ר דן קרת (M.D.) דוקטור לרפואה ולנטורופתיה.
  • המזון: תרופה או מניעה מרצה ד"ר עדיאל תל-אורן (M.D.) ,(D.C.) ,(CCN) DABFM)).
  • המפתח לבריאות מערכת העיכול ד"ר אריה אבני M.D.))
  • המטבח האנרגטי – סדנת בישול להגברת האנרגיה – מרצים זהר צמח וילסון – יועץ בריאות ותזונה אינטגרטיבית ואביטל סבג – שפית מזון בריא, ומומחית לרפואה טבעית ומודעות תזונה.
  • אוכל עם עוצמה – סדנת בישול להכרת סודות ה –Raw Food – מרצה שירלי בר, שפית ומומחית למזון צמחי חי (raw food).
  • עור בריא – סדנת בישול בנושא תזונה לטיפוח העור – מרצה נלי קרפנר, שפית מזון בריא גורמה ויעל דרור, תזונאית קלינית (.B.Sc).
  • חשיבותם של תוספי התזונה לשמירה על הבריאות ולמניעת מחלות – ד"ר גילית שטיינר (N.D.), נטורופתית.
  • איך זה הגיע לצלחת שלי? – אורי מאיר צ'יזיק, יועץ תזונתי ומומחה להיסטוריה של התזונה.
  • המדריך השלם לצרכן האורגני – הילה אפללו, (N.D.), נטורופתית, מנהלת אתר "חיים אורגניים".

בנוסף, באירוע יוצגו דוכני מכירה של מוצרי בריאות, מסעדת בריאות, הגרלות ספרי בריאות ועוד.  עלות ההשתתפות בכל הרצאה או סדנת בישול הינה – 40 ₪.

הטבה מיוחדת לגולשי כושר ישראל – 33 ש"ח לכרטיס במקום 40 ש"ח. התקשרו עכשיו לתיאטרון גבעתיים ואמרו את הקוד 19 למימוש ההטבה.

הכניסה למתחם הדוכנים ללא תשלום והחניה חינם לבאי הכנס.

לרכישת כרטיסים בקופת תיאטרון גבעתיים: 03-7325340 שלוחה 2

לתוכניה המלאה


לפרטים נוספים:
ניתן לבקר באתרי האינטרנט של הוצאת ספרים פוקוס ופורטל- eat well

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

תנו קפיצה

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-12,000 חברים.