חזה עוף על האש

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

חזה עוף על האש יכול להיות אחד ממנות החלבון שלכם במהלך היום ולא רק שניצל. חלבון הוא אבן הבניין של השרירים וחזה עוף הוא אפשרות נהדרת למנת חלבון קלה ורזה. קבלו מתכון קליל להכנה מהירה של חזה עוף על האש.

חזה עוף על האש.צילום:cc by CandyTX

חלבון הוא אבן הבניין העיקרי של השרירים הבנוי משרשרת של חומצות אמינו. בזמן שאנו מתאמנים השריר גורם להרס מסוים בסיבי השריר ומיד לאחר האימון הגוף מנסה לשקם את השרירים שניזוקו במהלך האימון. אימון גופני "ללא הרס שרירי מזערי" לא יוביל את השרירים להתפתחות לה אנו מייחלים מכיוון שלא הגיע לסף הגירוי השרירי. חזה עוף על האש (לא שניצל) הוא אפשרות למנת חלבון נהדרת.

מצרכים:

1 פרוסת חזה עוף מוכנה ודקה
1 שן שום כתושה
1 כפית שמן
מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם
אופן הכנה:
חממו מחבת טפלון או גריל. ערבבו בצלוחית קטנה את שאר החומרים ומרחו משני צידי חזה העוף.
צולים למשך מספר דקות עד למצב של הזהבה, רק אל תייבשו.
שיהיה בתאבון!

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

תנו קפיצה

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-12,000 חברים.