חזה עוף על האש יכול להיות אחד ממנות החלבון שלכם במהלך היום ולא רק שניצל. חלבון הוא אבן הבניין של השרירים וחזה עוף הוא אפשרות נהדרת למנת חלבון קלה ורזה. קבלו מתכון קליל להכנה מהירה של חזה עוף על האש.

חלבון הוא אבן הבניין העיקרי של השרירים הבנוי משרשרת של חומצות אמינו. בזמן שאנו מתאמנים השריר גורם להרס מסוים בסיבי השריר ומיד לאחר האימון הגוף מנסה לשקם את השרירים שניזוקו במהלך האימון. אימון גופני "ללא הרס שרירי מזערי" לא יוביל את השרירים להתפתחות לה אנו מייחלים מכיוון שלא הגיע לסף הגירוי השרירי. חזה עוף על האש (לא שניצל) הוא אפשרות למנת חלבון נהדרת.
מצרכים:
1 פרוסת חזה עוף מוכנה ודקה
1 שן שום כתושה
1 כפית שמן
מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם
אופן הכנה:
חממו מחבת טפלון או גריל. ערבבו בצלוחית קטנה את שאר החומרים ומרחו משני צידי חזה העוף.
צולים למשך מספר דקות עד למצב של הזהבה, רק אל תייבשו.
שיהיה בתאבון!