הרגלי הכושר של בר רפאלי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
בר רפאלי הנציגה שלנו ב"ספורטס אילוסטרייטד" היא גם הנציגה של מתחם הכושר והפנאי החדש VIM בראשל"צ. הדוגמנית הגיעה אלינו השבוע לביקור קצרצר של 24 שעות. צוות כושר ישראל יצא לשטח כדי לשמוע ממקור ראשון על הרגליה הספורטיביים ולהביא אליכם את התמונות הבאות.
צילום: MAX DIGITAL לכושר ישראל
כושר ובריאות הם הסיבות העיקריות להגעתה של בר רפאלי ארצה השבוע. בר רפאלי המשמשת כפרזנטורית של מתחם הכושר והבריאות VIM  בראשל"צ הגיעה לאירוע השקה שנערך השבוע כדי לקדם את מתחם הכושר ולדבר על ההרגלים הספורטיביים שלה.
צילום: MAX DIGITAL
בשגרת חייה "הנורמליים" מצהירה הדוגמנית כי מתאמנת כ 3-4 פעמים בשבוע, בצילומי קמפיינים ובעומסים מתמשכים נאלצת לוותר על אימונים, לעתים אף למספר שבועות.
צילום: MAX DIGITAL
הדוגמנית הצהירה שבמהלך 24 השעות של ביקורה היא הולכת לפנות זמן למנוחה וככל הנראה תדלג על האימון כאן בארץ. רפאלי מעדיפה אימוני פילאטיס, משקולות, סטפר, ספינינג, את מכשיר הקינאזיס (המיועד לאימון פונקציונאלי) ולא מתחברת ליוגה.
צילום: MAX DIGITAL
היא עוד מוסיפה שעניין הגמישות הוא לא הצד החזק אצלה והוא טעון שיפור. לדבריה, בביקורים בישראל היא ללא ספק תגיע לאימונים במועדון בראשל"צ.
מתחברת לקינזיס
מתחברת לקינזיס
אם דוגמנית העל ממליצה לנו על כושר לא נקשיב?
אוהבת שעורי ספינינג

מערכת כושר ישראל

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

עקבו אחרינו

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-17,000 חברים.