גרנולה בהכנה ביתית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
עם כל סוגי הגרנולות הקיימות- יותר סוכר, פחות סוכר – זה חשוב לאלו שבריאותם חשובה. גרנולה ביתית: עכשיו גם אתם יכולים.
גרנולה. צילום:cc by QuintanaRoo
מצרכים:
200 גרם קוואקר (שיבולת שועל לא גרוסה)
1/3  כוס אבקת חלב (חלבית) השתמשו באבקת חלב אמיתית מקופסא (הרבה יותר טעים).
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס שומשום
3/4 כוס קוקוס
1/4 כוס אגוזים
1/2 כוס נבטי חיטה
1/2 כוס סובין  (עדיף סובין שיבולת שועל)
2-3 כפות זרעי פשתן טחונים (בזמן הכנת הגרנולה)
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים. לערבב בכוס 1/2 כוס מים ו- 1/2 כוס  שמן תירס + 2 כפות תמצית וניל.
לשפוך לתערובת. לאפות בחום בינוני, לערבב מדי פעם עד לצבע זהוב ועד שהתערובת יבשה. אפשר להוסיף צימוקים או פירות יער לקראת סוף האפייה.

בתאבון!

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

תנו קפיצה

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-12,000 חברים.