בבוקר יש לאכול כמו מלך, בצהרים כמו בן מלך ובערב כמו אביון. תמיד נמליץ לא לדלג על הארוחה החשובה ביום, והנה מתכון נהדר לארוחה של אלופים. מוזלי עשיר עם יוגורט ופירות, עשיר בוויטמינים ובסיבים תזונתיים. בתאבון.

החומרים:
חצי כוס שיבולת שועל גסה
חצי כוס מים קרים
1 כוס יוגורט
חצי תפוח עץ מגורד
חצי אגס פרוס דק
5 אגוזי פקאן
200 גרם פירות יער קפואים
סוכר חום
בננה
דבש או סילאן
אופן ההכנה:
משרים את שיבולת השועל במים הקרים למשך לילה או לפחות לשעה. יש להכין את התערובת המורכבת מ: 1 וחצי כפות שיבולת שועל בלי המים
1 כוס יוגורט, חצי אגס פרוס דק, חצי תפוח עץ מגורד, 5 אגוזי פקאן וערבבו הכל יחד. את התערובת יש לערבב יחד עם כל שאר החומרים לתערובת המוזלי. בשביל ליצור את רוטב פירות היער תצטרכו לבשל את פירות היער עם המים והסוכר החום על אש נמוכה רק ל-5 דקות. טחנו וקררו.
הוסיפו לתערובת המוזלי כף מרוטב פירות היער.
ההגשה:
הניחו מעל המוזלי פרוסות דקות של בננה. והזליפו בדבש או סילאן.
בתאבון!