אחד על אחד בכושר עם אלה ללזר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

היא עוסקת בספורט מגיל 10, היא אמא לשניים, נכנסה לנעליים גדולות של אושיית כושר וותיקה ובגיל 34 בלבד מלבד השיעורים שהיא מעבירה היא משמשת כרכזת תחום המחול האירובי במכללה האקדמית בווינגייט.  חובה להכיר: אחד על אחד עם אשת הכושר וההשראה: אלה ללזר.

 

צילום: גרשון ולדמן
צילום: גרשון ולדמן

 

אלה ללזר דמציאן, בת 34, אמא לשני ילדים. התחילה לרקוד בגיל 10, אחרי שבגיל צעיר אמרו עליה שהיא לא מתפתחת טוב ולא יודעת לקפוץ על רגל אחת… אז היא התחילה להתאמן בשיעורי אירובי דאנס כבר בגיל 12 כדי לשפר את 'המגבלה'. המשיכה להתאמן לאורלך השנים ומיד אחרי הצבא היא הגיעה לוינגייט לקורס מדריכות מחול אירובי, משם המשיכה ללימודי תואר ראשון ותואר שני בחינוך גופני. היא עשתה התמחות בטיפוח יציבה ומדעי החיים. לפני שנתיים היא נכנסה לנעליה הגדולות של גברת חיה הלפרין, אושיית כושר אגדית, החליפה אותה ומשמשת כיום כרכזת תחום המחול האירובי במכללה האקדמית בוינגייט. מלבד השיעורים שמעבירה, המשפחה והילדים יש לה גם כנס גדול שהיא מפיקה במכללה האקדמית בווינגייט. נעים מאוד: אלה ללזר.

 

צילום: גרשון ולדמן
צילום: גרשון ולדמן

איך נראה היום יום שלך מבחינת העברות שיעורים?

אני מכשירה מדריכות למחול אירובי, ומרצה בקורסי מדריכי כושר גופני ובריאות. בנוסף מלמדת ביום יום שיעורי אירובי, אימון פונקציונאלי מתיחות ו – core.

 

צילום: גרשון ולדמן
צילום: גרשון ולדמן

איפה אפשר למצוא אותך בעיקר?

במכללה האקדמית בוינגייט ובחוג הפרטי שלי המתקיים בכפר סבא.

 

אביזר שהיית לוקחת לאי בודד…

Overball

צילום: גרשון ולדמן
צילום: גרשון ולדמן

תוכלי לספר לנו על כנס Wincol fitness שאת מפיקה?

מדובר בכנס הוותיק בארץ שמתקיים מידי שנה במכללה האקדמית בווינגייט. הכנס יוסד בשנת 1990 ע"י חיה הלפרין ובשנים האחרונות הפעילות הורחבה משמעותית לתחומי כושר נוספים ורבים. ייחודיותו של הכנס בכך שהוא חד יומי, הוא נמצא במרכז הארץ, ופונה למדריכים ולתלמידי הקורסים של המכללה. זהו ללא ספק כנס משפחתי, מפרגן ונעים. מטרת הכנס לחשוף את התלמידים בקורסים לעולם הגדול והטרנדים החמים של תחום הכושר. השנה הכנס יתקיים ביום שישי ה-12.5.17. לינק לפרטים

 

המוטו שלך לאורח חיים בריא

תעשו פעילות גופנית שאתם אוהבים, לא מצאתם? חפשו עד שתמצאו – יש המון אפשרויות. כשעושים פעילות שאוהבים מצליחים להתמיד בה.

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

עקבו אחרינו

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-17,000 חברים.