אורז חום בניחוח הדרים(תפוז)

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
מתכון בריאותי בניחוח הדרים ואורז חום. האורז החום מכיל רכיבים שעוזרים לחיזוק מערכת העיכול ומגנים על הגוף מפני מחלות לב, סרטן ומצוין למערכת העצבים. המתכון המלא.
כדי לבשל את האורז עליכם לעשות מספר שלבים – לשטוף את האורז -להשרות אותו במים למשך 6 שעות -ולבסוף להרתיחו ולהוסיפו.
אורז חום. צילום: cc by sweetbeetandgreenbean
2 כוסות ציר ירקות
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
2 כוסות ציר ירקות
1 כוס אורז חום
מעט מלח לפי הטעם
½ כוס שקדים מרוסקים (לא קלויים)
גרידת תפוז (מתפוז 1)
מיץ מתפוז 1 גם כן

הוראות הכנה:
חממו בסיר שמן זית והוסיפו את הבצל. בשלו את הבצל עד למצב שהוא רך ושקוף. עכשיו זה השמן להוסיף את הציר ירקות לבצל והביאו אותו לרתיחה. עכשיו הוסיפו את האורז והחזירו שוב לרתיחה, הנמיכו את האש לחום בנוני-נמוך ובשלו כשהסיר מכוסה למשך 35-40 דקות או עד שהאורז מוכן. הוסיפו את השקדים, גרידת התפוז ומיץ תפוז וכף של שמן זית. ערבבו והגישו חם.
בתאבון!

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

עקבו אחרינו

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-13,000 חברים.