נודלס ירקות מוקפץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
אין בית שאין בו נודלס בארון. מתחשק לכם אוכל אסייתי מהיר וצמחוני? קבלו מתכון לנודלס.
נודלס מוקפץ. צילום:cc by DeathByBokeh
מצרכים:
בצל פרוס
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
תירס גמדי (לחתוך לפרוסות ארוכות)
קישוא חתוך לגפרורים
פלפלים מצבעים שונים {ירוק, צהוב, אדום, כתום}
נבטים עבים
פטריות טריות פרוסות
גזר חתוך לגפרורים
פרחי ברוקולי
פרחי כרובית
כרוב ירוק פרוס לרצועות
אפונת שלג חתוכה
להכנת הרוטב:
שליש כוס רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק
רבע כפית פלפל לבן, מעט צ'ילי יבש גרוס, שליש כפית זנגוויל.
אופן ההגשה:
2 כפות שומשום קלוי על מחבת יבש
3 כפות בוטנים קלויים קצוצים.
1 חבילת נודלס, מוכנים לפי הוראות
להקפיץ במחבת "ווק" את הבצל, ולהוסיף אליו את כל הירקות הקשים, למשך כ- 3-5 דקות.
יש להוסיף את שאר הירקות ולהקפיץ. לבסוף הוסיפו חומרי תיבול ורטבים וערבבו הכל יחד. להגיש חם, מעל הנודלס המוכן. ניתן להוסיף שומשום קלוי מפוזר מעל, או בוטנים קלויים (אמנם תוספת לטעם אבל תוספת גם רצינית לקלוריות).
בתאבון!

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

תנו קפיצה

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-12,000 חברים.