לראשונה בישראל: תחרות המשלבת ריצה וקיאקים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

ביום שישי ה-1-6-2012 זה קורה! כחלק מהירקון המתחדש ניתן יהיה לקחת חלק באירוע ספורטיבי המשלב מקצים שונים בחתירה ובריצה. התחרות מצטרפת לשלל אירועים שמטרתם עידוד פעילות באזור הירקון. במסגרת התוכנית "גאולת הירקון" שנעשית על ידי רשות נחל הירקון, הושקעו בעשור האחרון עשרות מיליוני שקלים. מדובר בתכנית כוללת לשיקום הנחל וטיהור המים הזורמים בו, ממקורות הנחל בראש העין ועד לשפך הירקון בסמוך לנמל תל־אביב. לאירוע הצטרפה חברת 'פעילים ניהול תיקי השקעות בע"מ' המעניקה את החסות המרכזית.

פעילים, כחברה המנהלת תיקים בשוק ההון, שמה דגש על מקצועיות וחתירה להישגים, והחיבור לעולם הספורט, המבוסס על ערכים אלו, הינו טבעי.

צילום: CC BY Meir Jacob | מאיר יעקב

מה בתכנית?

1. קיאקתלון – לראשונה בישראל מקצה משולב – ריצה / קיאק / ריצה. קיאקים אולימפיים ועממים למרחקים של 2, 5 ו- 10 ק"מ לאורך הירקון.

2. קיאקי סרפסקי וטורינג – לאורך חופי תל אביב שיסתיימו בירקון.

3. סאפ/פאדל בורד (sup) – גלשני הסאפ יזנקו מנמל ת"א המחודש ויסיימו בירקון.

4. מקצי ריצה בפארק הירקון למרחק 5 ו- 10 ק"מ.

5. תחרות דיג מקיאקים באזור הנמל ת"א המחודש ושפך הירקון.

לחובבי הריצה "הרגילים" תהיה אפשרות להשתתף במקצי ריצה למרחק 4 ו 8 ק"מ. ניתן גם יהיה לצפות ולעודד את המתחרים לאורך כל המסלולים.

לא רק ריצה

הגישה תהיה פתוחה ונוחה. כינוס הספורטאים ושאר המשתתפים משפחות והקהל הרחב יהיה בסמוך למרכז החתירה דניאל, במקום תתקיים גם כן תערוכה ומכירת ציוד קיאקים וספורט

טקסי הסיום וחלוקת הפרסים יתקיימו בסיום כל תחרויות הקיאקים והריצה בסמוך למתחם מרכז דניאל – פארק הירקון.

 

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן

שתפו עם חברים
את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

עקבו אחרינו

כתבות נוספות

הצטרפות לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק

מאמנים ומתאמנים, שואלים, מתייעצים, מדברים ולומדים. הצטרפו ליותר מ-17,000 חברים.